Επικοινωνήστε μαζί μας: Τηλ: 22210 43431

Παλετα EPS

Μια υψηλής ποιότητας παλέτα είναι η καλύτερη επένδυση ικανή να προστατεύσει τα προϊόντα σας αμέσως μετά την παραγωγική διαδικασία μέχρι τα σημεία πώλησης. Το κόστος για την παραγωγή και την διακίνηση, είναι μικρό σε σύγκριση με πιθανές ζημίες σε ένα σύστημα αυτόματης αποθήκευσης, με μια καταστροφή συσκευασίας ή με την θραύση κιβωτίων χημικών προϊόντων.
Οι παλέτες ISOPALLET 800 δίνουν τη λύση στο πρόβλημα των εφοδιαστικών αλυσίδων στη Βιομηχανία, στα Ηλεκτρονικά, στα Φάρμακα, στα Τρόφιμα. Αποτελούν βασικό συστατικό για τις διαδικασίες της παραγωγής, διαχείρισης, αποθήκευσης και διακίνησης.
Στις ISOPALLET 800 μπορούν να ενσωματωθούν 3 μεταλλικές ράβδοι στη βάση τους, στις επιφάνειες υποστήριξης, επιτρέποντας την κίνηση σε ράουλα και την τοποθέτηση πάνω σε ράφια
Πλεονεκτήματα :

  • Ελαφριά - Ανακυκλώσιμη 100% Το πολύ μικρό βάρος της, μειώνει σημαντικά το κόστος μεταφοράς και ειδικά των αεροπορικών.
  • Ασφαλής & Υγιεινή Σέβεται τα πιο απαιτητικά πρότυπα υγιεινής που ισχύσουν σε χώρα (lspm 15). Επειδή δεν περιέχει καρφια και άλλα αιχμηρά αντικείμενα δεν χαρασει επιφανειες και δεν δημιουργεί κίνδυνο ανθρώπινου τραυματισμού. Είναι αδιάβροχη. Δεν συντηρεί μύκητες, δεν βοηθά την ανάπτυξη βακτηριδίων και δεν επιτρέπει το φώλιασμα εντόμων.
  • Εργονομική Οι διαστάσεις της έχουν σχεδιαστεί με βάση τα πρότυπα που ισχύουν στις μεταφορές.
  • Ευέλικτη Χρησιμοποιείται στους τομείς των τροφίμων, υφασμάτων, φαρμακευτικών και ηλεκτρονικών προιόντων. Είναι κατάλληλη για χειροκίνητη αλλά και αυτόματη διαχείρηση. Μπορεί να διακινηθεί με περονοφόρο και από τις 4 πλευρές.
  • Αποθήκευση Σε στήλες μεγάλου αριθμού παλετών καταλαμβάνει μικρό χώρο στην αποθήκη.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Διαστάσεις: 1200 Χ 800 Χ 150mm
Βάρος: 3 Kg.
Στατικό φορτίο: 3500 Kg
Δυναμικό φορτίο: 1000 Kg.