Επικοινωνήστε μαζί μας: Τηλ: 22210 43431

Το site μας ειναι γεγονος

Η Μεταφορική ΚΑΡΑΒΑΣ με μεγάλη χαρά παρουσιάζει το web site της.
 
Με  μοντέρνα δομή, αναβαθμισμένη  αισθητική  και  φιλική προσέγγιση  στον χρήστη, αναδεικνύει την “φρέσκια” και δυναμική παρουσία της εταιρίας και στο διαδίκτυο.
 
Το νέο web site αποδεικνύει στην πράξη ότι η Μεταφορική ΚΑΡΑΒΑΣ γίνεται ταχύτερη, ακόμα πιο λειτουργική και πάντα κοντά στις εξελίξεις της αγοράς. Ο λιτός και ελκυστικός σχεδιασμός, διευκολύνει την περιήγηση στις ιστοσελίδες του, ενώ το ποικίλο και συχνά ανανεούμενο υλικό, αναβαθμίζει την εμπειρία της πλοήγησης και διευκολύνει την κατανόηση του περιεχομένου.
 
Θα αποτελέσει πολύτιμο βοηθό στην εξυπηρέτηση και ενημέρωση των πελατών της καθώς και  του ευρύτερου κοινού,  24ώρες το 24ωρο. Το νέο website δομείται σε ενότητες με επίκεντρο τις ανάγκες των συνεργατών και των πελατών της Εταιρίας. Το www.karavas-trans.gr έχει σχεδιαστεί ώστε να αναδεικνύει τον πλούσιο κόσμο παροχών και υπηρεσιών της Μεταφορικής ΚΑΡΑΒΑΣ.
 

Μαζί με το ολοκαίνουργιο site, η Μεταφορική ΚΑΡΑΒΑΣ ανανεώνει τη δέσμευση της για άμεση και έγκυρη πληροφόρηση. Επισκεφθείτε το!